donderdag 13 oktober 2011

Chakra's, Tenen & Astrologie

Door: Kees Schenk

Op het www las ik het artikel: ''Wat jouw tenen onthullen over je karakter'' Wat ik je aanraad om eerst te lezen, in het stukje tekst hieronder zal ik dit artikel namelijk gaan verbinden aan de chakra's en zelfs ook de astrologie.

Aan je rechtervoet, en eigen het gehele rechterdeel van je lichaam zijn de mannelijke eigenschappen van je lichaam verboden. Denken, redeneren en plannen. Bij je linkervoet en linker kant van je lichaam zijn de vrouwelijk delen van je lichaam. Dus je emoties, intuïtie en impulsiviteit en instinct zijn hier aan verbonden.

In de astrologie komen de elemeneten Lucht, Water, Aarde & Vuur voor, deze zijn verbonden met bepaalde chakra's, en tenen. Het element Ether komt officieel niet voor in de astrology. Echter volgens sommige theorieen worden het overkoepelende element Ether verbonden aan zogenaamde maan nodes.

In het artikel heb je dus kunnen lezen dat je tenen iets vertellen of je chakra's. Om dezelfde mannier dat je hiermee je karakter kan lezen. Kan je dus ook kijken wat je zwakke en sterke chakra's zijn. En aan welke chakra's je dus wel wat ''extra'' aandacht mag schenken.

                                           

ETHER:
grote tenen
keelchakra
LUCHT:
tweede tenen
hartchakra
VUUR:
derde tenen
navelchakra
WATER:
vierde tenen
sacrale chakra
AARDE:
vijfde tenen
basis chakra

Geen opmerkingen:

Een reactie posten